Terug naar portfolio

Mama's zijn superstoer! Want mama's weten alles (ja toch mama's? :)) en een knuffel van mama laat je alle ellende, zoals een geschaafde knie, vergeten.

Wist je dat diezelfde mama's haast nooit zelf op de foto staan met het gezin, omdat ze zelf de foto's maken óf omdat ze onzeker zijn over hun uiterlijk. Maar zeg nou zelf, het is toch zonde als je kinderen later hun jeugdfoto's terugkijken en mama nergens te zien is? Korrelige selfies uitgezonderd...

Het draait in het leven om de dierbare momenten samen en dat is precies wat ik heel graag voor jou vastleg of je nu zwanger bent of al een kleintje hebt.

Pssst… papa’s zijn ook welkom hoor.

Tijdens de fotoshoot stel ik vragen en laat ik jullie kleine opdrachtjes doen om te wennen aan de camera. Terwijl jullie spelletjes doen, paddenstoelen en kabouters zoeken of lekker met elkaar knuffelen, leg ik jullie vast zoals jullie nu zijn. Geen stijve poses, maar lekker actief bezig zijn. Dat levert de fijnste foto's op waar jullie later met veel plezier naar terugkijken.

Bekijk mijn portfolio hieronder voor voorbeelden van supermama’s.

Voor badass mama's (to be) en hun gezin!

Mommies rock

Maaike

Voor de tweede keer zijn mijn oudste vriendin en ik tegelijkertijd zwanger (we go way back). Dit wilden wij graag op een mooie manier vast laten leggen. Wij wisten dat Iris supermooie en persoonlijke foto’s maakt en zij wilde dit ook graag met ons doen. Top! Iris heeft een geweldige prestatie neergezet en ik zal het fotomoment en de foto’s blijven koesteren.

Lieve woorden

Anouk

Ik heb de shoot als heel creatief ervaren, veel voorpret met samen outfits bedenken en Iris bedacht mooie natuurlijke posities voor de foto's. Het resultaat was echt heel mooi. Ik was erg onder de indruk. Super mooie foto's! Heel waardevol. Dank je wel knappe fotografe 😍!

Lieve woorden

Esther en Dennis

Fantastische pics Iris, hulde!
You rock! Maar echt ook.
Het zijn ontzettend mooie foto’s.

Lieve woorden