Terug naar portfolio

Dag stoere dame! Wat is jouw verhaal? Wie ben jij? Waar kom jij tot rust? Wanneer voel jij je echt jij? Geniet jij van wilde bloemen? Ben jij een dromer? Zing, surf, schilder, ren, ontdek, tuinier, mediteer, voetbal, kook of wandel jij graag? Ik leg jou met heel veel liefde vast zoals jij bent.

Waarschijnlijk heb je niet eens door dat je perfect kleurt bij de oude boerderijdeur van het huis waar je opgroeide of dat je ogen stralen als je vertelt over die sport die jij onlangs hebt ontdekt.

Zeewind in de haren, je sjaal nonchalant om je heen geslagen, leunend tegen een krakend tuinhek. Het zijn kleine dingen die veel over jou zeggen. Ik ga ernaar op zoek of beter gezegd, ik ga naar jou op zoek.

Wil jij echt mooie foto’s van hoe jij nu bent? Voor jou, voor je grote liefde, voor je familie… Gewoon voor eeuwig? Check mijn portfolio voor inspiratie en laten we samen jouw unieke verhaal vertellen!

portretshoot voor avontuurlijke vrouwen met een passie voor het outdoor leven

Lust for life

Ik vond het een super leuke ervaring om te shooten met Iris! Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan dus vond het ietwat spannend. Iris zorgde voor een hele ontspannen sfeer waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. Het was eigenlijk gewoon heel gezellig. Tussendoor laat ze ook wat foto's zien wat echt een boost is voor je zelfvertrouwen want wauw wat kan ze mooie foto's maken. Heel blij met het eindresultaat.

Lise Lotte

Het leukste aan een fotograaf als Iris vind ik dat ze met je meedenkt maar je ook alle ruimte geeft om te kunnen doen wat je wilt. Eigenlijk voelt niks gek.

Het resultaat van mijn shoot was een bomvolle galerij met verschillende beelden waar ik super blij mee ben!

Kris

Wat is het heerlijk werken met Iris! Het was leuk om samen na te denken over de locatie, het thema en de kleding en accessoires. Op de dag zelf stelde ze me gelijk op mijn gemak. Ze weet met de juiste vragen de ‘lust for life’ aan te wakkeren, wat terug te zien is op de foto’s. De foto’s zijn handig in een online galerij terug te vinden en het resultaat is helemaal naar mijn wens! Een aanrader voor iedereen die een bepaald moment in het leven wilt vastleggen in de natuur. 🤩

Iris

Van de zomer heb ik een lust for life shoot gedaan met Iris. Het was een geweldige avond waar we goed gebruik hebben gemaakt van het golden hour! Iris weet een hele ontspannen sfeer te creëren waardoor je lekker op je gemak bent en de spontaniteit er lekker in blijft. Het resultaat is geweldig, de foto's laten precies zien wie ik echt ben en ze zijn ook erg geschikt voor mijn website!

Linda

Lieve woorden