Is jouw bedrijf geïnspireerd door de natuur? En speel jij graag buiten?
Wat tof! Ik kan deze twee vragen namelijk ook met “ja” beantwoorden, dus ik weet hoe razend leuk dat is!

Ik doe niets liever dan de verbinding van vrouwelijke ondernemers met de natuur èn hun bedrijf vastleggen. Want de passie die ondernemers voor hun bedrijf hebben vind ik prachtig om te zien. Stel haar er maar eens een vraag over en ze begint te stralen en honderduit te vertellen. En juist daarom heb ik de Lust for Life Business Edition fotoshoot in het leven geroepen.

Brandingshoots hoeven namelijk al lang niet meer stijf en geposeerd te zijn. Met mij mag je buitenspelen; want op de plek waar jij het gelukkigst bent kan ik jou en je missie èn je verbinding met de natuur het beste portretteren. Gewoon zoals je bent. Lekker ongedwongen en vrij in die mooie outdoor omgeving.Voor levenslustige, 
                 ondernemende vrouwen


Voor levenslustige, ondernemende vrouwen

Jij en jouw bedrijf zijn uniek!

Jij hebt ervoor gekozen om jouw unieke pad van het ondernemerschap te bewandelen, dus het is tijd om dat aan de wereld te laten zien! Unieke foto's die ècht laten zien wie jij bent en welke rol de natuur in jouw bedrijf speelt, zorgen ervoor dat jouw ideale klant ook direct ziet wie jij bent en waar jij voor staat. Ze zorgen voor een natuurlijke verbinding met jouw doelgroep.

Daarom vraag ik je allereerst om een inspiratiebord te maken op Pinterest, zodat we allebei een duidelijk beeld hebben van wat jij mooi vindt en welke sfeer je wilt. Dit bord dient echt als inspiratie, dus we gaan de foto's niet namaken. Jij bent immers uniek!

Vervolgens brainstormen we er lekker op los tijdens een Zoomsessie: wat wil jij uitstralen en wat is belangrijk voor jou om te benadrukken. Welke locatie(s) en kleding daar vervolgens bij horen en of je naast portretten ook sfeerbeelden wilt, we nemen het allemaal door. Het is dus echt een shoot op maat.

We kunnen bijvoorbeeld een mooie combinatie maken van een sfeervolle buitenlocatie en jouw atelier of werkruimte. Of een gezellig koffietentje, net wat bij jou past!

Yes, dit wil ik!

Lust for Life

Business Edition

Maatwerk

Let's have some fun!

Mocht je nou denken: "ja mijn werk vind ik fantastisch, maar op de foto gaan is niet echt mijn ding". Begrijp ik volkomen! Ik beloof plechtig dat het een leuke ervaring wordt.

Het begint al bij de voorbereidingen. Ik durf te wedden dat je na onze brainstorm (nog) veel meer zin hebt gekregen in de shoot! Je hebt nu een veel beter beeld van de mogelijkheden en hoe de shoot eruit zal komen te zien.

Tijdens de shoot nemen we lekker de tijd en kletsen we over van alles en nog wat; ik stel vragen of laat je kleine opdrachtjes uitvoeren. We gaan gewoon plezier maken! Het is mijn missie om jou van achter de camera te laten groeien, bloeien en zien loslaten. Van onwennig en ingetogen naar dansend, ontspannen en genietend van het moment en van waar je staat met jouw bedrijf. Je mag los in jouw natuurlijke habitat, waar jij het leven en jouw missie viert. Want jij en je klanten verdienen niets minder dan dat. En weet je wat zo leuk is, zodra we over jouw passie(s) praten ga jij vanzelf stralen! Het is vervolgens aan mij om jou op je mooist te portretteren, gewoon zoals je bent.

Plezier maken

Je staart uit het raam, ziet een roodborstje en even vergeet je de wereld om je heen.
Daar is het, the Great Outdoors.
Het verlangen naar buiten wakkert aan.
Je zintuigen worden geprikkeld.
De natuur komt je halen om buiten te spelen.
Het roodborstje roept.

gallery
italie uitgelicht

gallery
flow psychologie

gallery
Katrien de jong

gallery
rosan livia coaching en training

gallery
avontuur op reis

gallery
lotte Petersen

gallery
met de wind mee

gallery
nomad coaching

gallery
wego.yoga

Benieuwd hoe een Lust for Life Business Edition shoot eruit kan zien?
Bekijk hieronder mijn portfolio door op een van de foto's te klikken.

Portfolio
Een fotoshoot met Iris is een heerlijk cadeau voor jezelf en je bedrijf. Ze weet een hele fijne sfeer te creëren, komt met leuke ideeën en zorgt voor speelsheid waardoor je je vrij voelt en jezelf kan zijn voor de camera.

Dikke aanrader!

Katrien

Katrien de Jong
buitencoachIris is een hele fijne fotograaf met veel geduld en positieve peptalks. Ik had niet super veel zin omdat ik niet graag voor de camera sta. Maar achteraf was het echt heel gezellig en alles meegevallen. De foto's zijn ook echt top. Van mijn ongemak is weinig terug te zien. Niet voor niks vanuit het mooie Brabant naar Bloemendaal gereden. Aanrader dus!

Sanne

flow psychologie

Voor mijn website en social media pagina's wilde ik graag sprankelende foto's. De sfeer die ik bij Iris / Oog in Oog Fotografie vond paste helemaal bij mij en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf; rust, ruimte en verschillende emoties. Iris biedt veel persoonlijke aandacht waardoor ze mij puur en ontspannen heeft vastgelegd. Alhoewel het mijn eerste shoot was voelde ik me op mijn gemak. We hebben gelachen en het was een feestje om de foto's buiten te maken. Iris steekt veel moeite en tijd in haar werk en dat is te zien. Super tevreden ben ik met het resultaat. Bij twijfel zeker doen!

Rosan

rosan livia coaching en trainingDe foto's zijn prachtig geworden! Iris heeft precies de kanten van mij weten vast te leggen die ik zo graag wil uitstralen: warmte, natuur, lust for life en jezelf zijn.

Het is een mooie combi geworden en m'n nieuwsbrief en website is nu zoveel mooier! Dankjewel.

Elise

Met de wind mee


Niet allen heb ik aan de shoot prachtige foto's overgehouden, ook ben ik er achter gekomen dat een fotoshoot gewoon heel ontspannen kan zijn. Iris is een echte professional en ze stelt je meteen op je gemak. Het resultaat is een hele rits aan ongedwongen en spontane foto's die precies laten zien wat ik voor ogen had. Hierdoor heb ik nu een enorme voorraad mooie foto's voor mijn website en socials!

Aniek

avontuuropreis.com

wego.yoga

De fotoshoot met Iris heb ik als super leuk ervaren! Ik was wel een beetje zenuwachtig, niet wetende wat mij precies te wachten stond. Tijdens de shoot stelde Iris mij snel op m'n gemak en was het vooral erg gezellig. Iris geeft af en toe een tip en loopt veel rond waardoor de beelden ook divers zijn en natuurlijk overkomen. Met het resultaat ben ik dan ook erg blij! De foto’s kan ik goed gebruiken voor mijn website en social media kanalen. Iris is een echte professional die weet hoe ze het beste plaatje op camera kan vastleggen! 

PatriciaIn de zomer heb ik een Lust for Life shoot gedaan met Iris. Het was een geweldige avond waar we goed gebruik hebben gemaakt van het golden hour! Iris weet een hele ontspannen sfeer te creëren waardoor je lekker op je gemak bent en de spontaniteit er lekker in blijft. Het resultaat is geweldig, de foto's laten precies zien wie ik echt ben en ze zijn ook erg geschikt voor mijn website!

Linda

Nomad coaching

Lieve woorden

Wil jij ook professionele outdoor foto's van jezelf? 
Neem gerust contact op
om te zien wat ik voor je kan betekenen!

Heb je andere wensen? Let me know!
ik maak met liefde een pakket op maat voor je.

Bekijk hier mijn algemene voorwaarden.

Exclusief reiskosten
€0,30 per kilometer vanaf postcode 2215.

Extra foto's zijn bij te kopen voor €10,00 excl. BTW per stuk.
Vanaf 10 extra foto's kun je kiezen voor een foto-pakket.
Vraag naar de mogelijkheden!

Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt ga je ermee akkoord dat de foto's gebruikt mogen worden op mijn website, social media en voor promotionele doeleinden, tenzij je van tevoren aangeeft dit niet te willen.

Time of the season

> Brainstorm via Zoom
> Ieder kwartaal een fotoshoot van 1,5 à 2 uur
> Max. 2 locaties per keer
> Kledingwissels mogelijk
> Kies je favoriete foto's in een online gallery
> 40 Digitale hoogwaardig nabewerkte foto's per keer

4x €375,00 excl. BTW
of
€1499,00 excl. BTW per jaar

On a roll

> Brainstorm via Zoom
> Fotoshoot 1,5 à 2 uur
> Max. 2 locaties
> Kledingwissels mogelijk
> Kies je favoriete foto's in een online gallery
> 35 Digitale hoogwaardig nabewerkte foto's

€399,00 excl. BTW

> Brainstorm via Zoom
> Fotoshoot 1 uur
> Max. 1 locatie
> Kledingwissels mogelijk
> Kies je favoriete foto's in een online gallery
> 10 Digitale hoogwaardig nabewerkte foto's

€149,00 excl. BTW

Start me up

Omdat iedere ondernemer in een andere fase zit, heb ik verschillende pakketten om uit te kiezen. Zo is er voor iedereen een passend aanbod.

Het Start me Up pakket is geschikt voor de startende ondernemer die graag wat professionele foto's voor op bijvoorbeeld haar website wil hebben.

Wanneer je al lekker op stoom bent met je bedrijf, kun je kiezen voor het On a Roll pakket. Je hebt dan genoeg foto's om je website en social media de komende tijd mee te vullen.

Wil je het hele jaar door een fijne voorraad met foto’s hebben zodat je je niet meer druk hoeft te maken om aansprekende beelden die passen bij jouw content? Dan is het Time of the Season pakket de match voor jou! We gaan ieder seizoen op pad om foto’s te maken, dus jouw beeldbank groeit mee met de seizoenen. Ik geef een seintje wanneer het tijd is om een brainstormsessie en de shoot in te plannen, zodat jij nergens aan hoeft te denken.

Pakketten