Misty mornings (1/3)

Mijn fotografen-hart maakt een sprongetje wanneer er mist wordt voorspeld. De wereld wordt er een stukje mysterieuzer van en daardoor krijg je extra interessante foto’s. Op een ochtend in oktober was het zover en deze ochtend stelde z├ęker niet teleur.

Ik arriveerde rond 7:45 uur bij Lentevreugd in Wassenaar, gewapend met een goede (en enorm zware!) telelens. Het leek me bijzonder om de Schotse Hooglanders en wilde paarden die daar rondlopen in de mist vast te leggen. En bijzonder was het! Doordat de mist erg dicht was, doemden de dieren vanuit het niets ineens op in het landschap. Zoiets had ik nog nooit gezien! Hieronder een aantal foto’s die ik graag met je wil delen. Hopelijk kun jij er net zo van genieten als ik die ochtend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *